در صورتی که قصد راه اندازی تجارت جدیدی را داشته باشید و یا بخواهید بیزینس فعلی خود را توسعه دهید بهتر است از بهترین مشاور کسب وکار یا مجموعهای که در زمینه کسب و کارها خدمات مشاوره ارائه میدهند مشورت و راهنمایی بخواهید.
جدا از مقیاس و حوذه فعالیت، تقریبا اکثر بیزینس ها که در زمینه های مدیریتی و افزایش فروش فعالیت میکنند به بهترین مشاور کسب و کار نیاز دارند، به این دلیل که بازار بزرگ و پررقابت ارائه خدمات یا فروش محصولات اگر لحظه ای غفلت کنید رقبایتان چنان از شما سبقت میگیرند که شما عقب خواهید ماند.
حال این سوال مطرح خواهد شد که واقعا بهترین مشاوره کسب و کار چگونه میتواند در این راستا کمک کند؟ بهترین مشاور کسب و کار چه کسی است؟
درباره مشاوره سولی بیزینس چه میدانید؟
آغاز فعالیت های سولی بیزینس به سال 91 باز میگردد که با کسب سال ها تجربه تخصصی در ارائه مشاوره کسب و کار به صاحبان مشاغل آغاز گردید. تا به الان فعالیت های سولی بیزینس در زمینه مشاوره به تجارت های کوچک و بزرگ در تمامی حوذه ها مورد نیاز بوده است که شامل مواردی از جمله؛ کاهش هزینه ها، فروش، بازاریابی، سیستمسازی، برندینگ، منابعانسانی، آموزشفروش، مسائلمالی، و غیره میباشد.
جناب مهندس محمود سلیمانی خواه، مدیرعامل سولی بیزینس با 20 سال سابقهی ارائهی فروش، مشاوره و همکاری با شرکت ها و سازمان هایی مانند؛
گروه صنعتی گلرنگ، صنایع سلولزی ماریناسان، فروشگاه های زنجیرهای افق کوروش، شرکت پخش ماریناپخش، هلدینگ صنایع بهپرور، شرکت داده کاوان هوشمند، شرکت آدفا، شرکت دمسان رایانه و فروش و همچنین مشاوره در پروژه های بزرگ ملی مانند؛ پالایشگاه آبادان، لوله سازی اهواز، بنادر کشتیرانی بندر امام، پتروشیمی فجر، پالایشگاه گاز بیدبلند، روزنامه همشهری، استانداری تهران، فرمانداری تهران، بانک قوامین، پتروپارس عسلویه و پروژه های دیگری که سعی دارد داستان موفقیت مشتریان خود را به گوش آن دسته از افرادی که به دنبال راهی برای ورود به بازار، راه اندازی کسب و کار جدید و یا توسعه تجارتشان هستند، برساند.
گروه مشاور کسب و کار سولی بیزینس خواهان این است که صاحبان مشاغل توانسته با استفاده از فنون و متد روز و همچنین اجرای روش های علمی که مشاورین ما در اختیارشان قرار میدهند، به موفقیت های بزرگ در سطح کشوری و بین المللی دست پیدا کنند.
برای کمک به بهبود حرفه و تجارت شما، کافی است فرم زیر را پر کرده تا از یک جلسه مشاوره سولی بیزینس بهرهمند شوید.
بهترین مشاور کسب و کار کیست؟
- چالش کسب وکار
مشاور کسب و کار به موسسات و شرکت ها کمک کرده تا از پس انواع چالش های کاری و بیزنسی خود برآمده و بتوانند تجارت خود را بهبود و توسعه دهند. بهترین مشاور کسب و کار بیشتر تمرکز خود را بر توسعه و رشد تجارت قرار میدهد.
- راه اندازی کسب و کار جدید
نمیدانید باید از کجا برای راهاندازی کسب کار شروع کنید؟ به دنبال روش های افزایش سرمایه و زودبازده برای راه اندازی بیزینس خود هستید؟ محدودیت بودجه دارید و نمیدانید بهتر است با آن در چه حوذه ای فعالیت کنید؟ و در نهایت ایده های جالبی برای شروع تجارت ها دارید اما سرمایهگذار یا فردی که در این مسیر همراهتان باشد سراغ ندارید؟
قطعا با وجود بهترین مشاور کسب و کار در کنار خود، در این زمینه ها تصمیمات عاقلانه تری میگیرید. برای راه اندازی و شروع یک تجارت و با ورود به دنیای فروش یا ارائه خدمات به منظور موفقیت، نیاز به شناخت دقیق و همه جانبه از شرایط بازار، انواع مشتریان و رقبای کاری خود خواهید داشت.
مشاور کسب وکار با انواع تجربیات و ابزارهای اطلاعاتی و حتی تحلیلی خود، راهنمایی هایی که برای راه اندازی تجارت خود احتیاج داشته باشید را به شما ارائه و برای موفقیت و کسب سود بیشتر، راهکارها و استراتژی های متنوعی را پیش روی شما قرار میدهد.
اگر همیشه این سوال در ذهنتان بوده است که “چگونه یک مدیر موفق باشیم؟” جواب این سوال بسیار سادست در انتخاب بهترین مشاور کسب و کار دقت زیادی کنید زیرا مشاور ناآگاه میتواند یک سازمان را به اوج نابودی برساند.
مشاوره کسب و کار یعنی عدم تجربه شکست دیگران و هوشمندی در فروش
“محمود سلیمانی خواه”
- مدیریت هزینه ها و بهبود روند و فرایند
در بسیاری از شرکت ها و همچنین سازمانها، کارمندان یا فرایند های کاری در مسیر درست پیش نمیروند و این مسئله که عموما حتی از چشم مدیران هم مخفی میماند، نه تنها موجب اتلاف هزینه های اضافی شده بلکه سرعت رسیدن به اهداف تجاری را کاهش میدهد اما دریافت مشاوره کسب و کار از افراد مجرب میتواند در این زمینه راهگشا باشد.
مشاور کسب و کار با شناسایی ساختار های یک سازمان، چرخه های منهدم را در شرکت ها شناخته و علاوه بر ارائه راهحل برای برطرف کردن آنها، ساختارهای دقیق تر و عملی برای انواع کسب و کار را به مدیران معرفی میکند، همچنین مشاورین حرفهای به شما کمک میکنند تا هزینه های مازاد را کاهش دهید.
رشد و ارتقای تجارت
شرکت ها و مشاغل بسیاری هستند که با وجود داشتن سابقه طولانی حضور در بازار، فروش یا ارائه خدمات به مشتریان موفق، در جای خود متوقف شده و نتوانستهاند رشد و توسعه یابند. این مسئله از این جهت که با توسعه بیشتر، میتوان فروش بیشتر و همچنین سود بیشتر کسب نمود، اهمیت دارد.
مشاور کسب و کار، با شناخت بازار و مشتریان آن، سریع ترین و بهترین راهکار را در اختیار تیم فروش و مدیران قرار میدهد. از سوی دیگر چشم اندازی وسیعتر را به مجموعه پیشنهاد داده و راه های دسترسی را نیز در اختیارشان قرار میدهد.
(با بهترین مشاور کسب و کار هم، نیاز به اراده تغییر دارید)
- آموزش مدیران
بهتر است که مدیران مجموعه ها به منظور انجام امور و رهبری تیم و تجارت خود آمووزش های لازم برای رشد فردیو تخصصی ببیند. بهترین مشاور کسب و کار، در سدد این است تا جای ممکن با انواع آموزش هایی که به شناخت خود و رشد پتانسیل های مدیران کمک مینماید را به ایشان ارائه دهد.
- آموزش کارمندان
در اکثر بیزینس ها، تنها مدیران مجموعه نیستند که باید آموزش ببینند، بلکه پست های حساس سازمانی یا تیم های خاصی در مجموعه وجود دارند که باید انواع تخصص های لازم که شرایط را برای موفقیت آنها و شرکت ابه وجود میآورد، کسب و یا از توانایی ها و پتانسیل های اشخاص خود آگاهی یابند.
در این شرایط مشاور کسب و کار هم میتواند آموزش های فردی لازمه را با برگزاری کلاس ورک شاپ یا جلسات به این افراد ارائه دهد. بهترین مشاورها بیشتر تمرکز خود را روی آموزش و یادگیری روش های فروش میگزارند.
- ارائه ابزارهای مدیریتی
در کنار مشاوره کسب و کار افرادی که مشغول به کار هستند مانند مدیران واحد ها و مدیران ارشد، نیاز دارند تا اطمینان لازم را از درستی عملکرد کارمندان داشته باشند.
- مشاوره های دیجیتال مارکتینگ و استراتژی های بازاریابی مدرن
دیجیتال مارکتینگ، از لازمه های موفقیت در بازاریابی برای خدمات یا فروش محصول به مشتریان میباشد. تکنیک های سنتی در فروش، دیگر کاربرد چندانی ندارند و مشاغل برای باقی ماندن در بازار و رشد خود میبایست از تکنولوژی های کاربردی برای بازاریابی استفاده کنند. مشاوران کسب و کار با توجه به هر نوع فعالیتی، تکنولوژی ها و استراتژی های کارآمد در بازاریابی مدرن را به صاحبان مشاغل ارائه میدهتد.
چگونه میتوان بهترین مشاور کسب و کار را شناخت؟
شرکت های مشاوره کسب و کار
امروزه شاهد وجود افراد و شرکت های بسیاری هستیم که شروع به ارائه مشاوره و مدیریت کسب و کار مینمایند. با در نظر داشتن اینکه همه خدمات در حوذه مشاوره که بیشتر این شرکت ها ارائه میدهند، به هیچ عنوان با نوع و میزان بودجه شما همخوانی ندارد و دریافت این خدمات مشاوره از این نوع و بکارگیری روش ها و پیشنهادات آنهاو هزینه نیز میشود.
چندین قابلیت که با استفاده از آنها میتوانید بهترین مشاور کسب و کار و همچنین مشاوران مدیریت حرفهای و متخصص را شناسایی کرده و برگزینید را در ادامه آوردهایم:
- تجربیات کاری و موفق از مشتریان و کسب و کارهای قبلی و معرفی آنها به شما به عنوان دیتا از تخصص و مشاوره خود
- داشتن سابقه مشاوره و همکاری با شرکت های بزرگ و مطرح
- ارائه راهکارها و استراتژی های نوین و متناسب با نوع تجارت و بودجه
- ارائه چشم اندازهای لازمه (کوتاه مدت و بلند مدت) بکارگرفتن مشاوره و راه های موفقیت کسب و کار
- داشتن دانش و اطلاعات کافی در زمینه هر نوع بیزینسی و بازار مشتریان آن
- تعامل مداوم با شما و سازمان شما
هدف مشاوره کسب و کار چیست؟
شاید یکی از مفید ترین روش های تجزیه و تحلیل روند مشاور کسب و کار، تعیین اهداف آن باشد. اهمیت وجود و شناخت اهداف در هر کسب و کاری نمایان است و البته در موفقیت یک مشاوره تأثیر گذار. در ادامه هفت هدف اساسی مشاوره کسب وکار آورده شده است:
- ارائه اطلاعات به مشتری.
- حل مشکلات مشتری.
- تشخیص، که ممکن است نیاز به موشکافی مسئله داشته باشد.
- ارائه توصیه بر اساس تشخیص.
- راهنمایی در اجرا کردن راه حل های توصیه شده.
- تسهیل یادگیری مشتری به این معنی که؛ مشتری را توجیح کنید که چگونه از پس مشکلات پیش رو عبور کند..
- بهبود دائمی اثربخشی سازمانی.
اهداف با شماره کمتر، بهتر درک و عمل میشوند و همچنین بیشتر توسط مشتریان درخواست میشود. اهداف 1 تا 5 معمولاً وظایف قانونی در نظر گرفته میشوند، گرچه برخی از بحث ها پیرامون هدف 5 است.
مشاوران مدیریت كمتر به اهداف 6 و 7 رسیدگی کرده و طبیعتن مشتری های آنها نیز از آنها درخواستی نمیكنند در حالی که اهداف 6 و 7 بهتر است به عنوان محصولات فرعی با اهداف قبلی در نظر گرفته شوند، نه اهداف مضاعف که فقط در صورت دستیابی به الباقی اهداف دیگر مهم میشوند. ضرورت این موارد برای موثر واقع شدن مشاور کسب و کار حتمی است، حتی اگر به عنوان اهداف صریح و مشخص در هنگام شروع مشاوره کسب و کار شناخته نشوند.
برای برداشتن گام های بلند تر و حرکت به سمت و سوی اهداف بالای هرم، نیاز به افزایش مهارت در روند مشاوره و همچنین مدیریت روابط مشاور و ارائه خدمات به مشتری دارد. گاهی اوقات یک مشاور کسب و کار حرفه ای سعی میکند هدف مشتری را تغییر دهد. یک شرکت در حوذه مشاوره ای ممکن است نتواند بین بهترین کار برای مشتری و بهترین کار برای تجارت حد و مرز تعیین کند.
مشاور کسب و کار چه اهدافی را باید در نظر بگیرد؟
اما مشاور کسب و کار معتبر معمولاً تلاش نمیکند که تعاملات را طولانی یا دامنه آنها را بیشتر کند. مهم نیست کجای این هرم قرار گرفته باشید رسیدگی به اهداف مشتری از اهمت بسیاری برخوردار است با شناخت نیاز، هر دو طرف میتوانند توافق کنند و اهداف یکدیگر را الویت قرار دهند:
ارائه اطلاعات
شاید مهمترین دلیل جلب کمک، کسب اطلاعات باشد. جمعآوری آن میتواند شامل بررسی نگرش ها، مطالعات بر روی هزینه ها، مطالعه امکان سنجی، نظرسنجی بازار و یا تحلیل موقعیت رقابتی یک صنعت یا تجارت باشد. یک شرکت ممکن است تخصص ویژه مشاور کسب و کار یا اطلاعات دقیقتر و بهروزتری را که شرکت میتواند ارائه دهد، بخواهد.
ممکن است کسب و کار قادر نباشد از زمان و منابع خود برای توسعه و بهبود کسب و کار استفاده کند. غالباً اطلاعات، خواسته مشتری است. اما مواردی که مشتری به آنها نیاز دارد، گاهی با آن چیزی که از مشاور درخواست میشود ارائه دهد، متفاوت است.
حل مشکلات
اکثر مدیران مسائل پیچیده و خارج از انتظار و حتی راه حل برای برطرف شدن آن را به مشاور کسب و کار میسپارند. به عنوان مثال؛ احتمال اینکه یک مشتری مایل باشد بداند که؛ خرید یک component درست است یا نه وجود دارد. آیا میتواند یک خط شغلی را بخرد یا واگذار کند یا یک استراتژی بازاریابی را تغییر دهد؟ یا ممکن است مدیریت بپرسد که چگونه میتوان سازمان را بازسازی کرد تا توانسته با تغییرات به راحتی همگام شود.
اینکه کدام سیاست های مالی را میبایست اتخاذ کند، یا حتی عملیترین راه حل برای حل مسئله و جبران خسارت کدام است؟ چگونه میتوان به مواردی از قبیل روحیه، ارتباطات داخلی، روحیه، کنترل، جانشینی مدیریت یا هر چیز دیگری رسیدگی کرد؟ درست است که جستجوی راه حل برای مشکلات از این دست قطعاً یک کار قانونی ب.شمار میرود اما مشاور کسب و کار دارای مسئولیت حرفه ای است که باید بررسی کند آیا مسئلهی پیشرو که مطرح شده نیاز به رسیدگی بیشتر دارد یا خیر.
اغلب مشتری برای تعریف و شناخنت واقعیت مسئله نیاز به کمک بیشتر دارد. در واقع، اکثر مقامات تصور میکنند که مدیرانی که موفق شدند ریشه مشکلات خود را به درستی دریابند، نیازی به مشاوران مدیریت ندارند. در مرحله اول کار مشاور، کشف زمینه مسئله است. برای انجام این کار، برای این کار ممکن است سوالاتی به وجود آید از جمله:
- آیدی برای مشکل راه حل هایی امتحان شده یا نه؟ نتیجه آن چگونه بوده؟
- چه مراحلی را برای دستیابی به بهترین راه حل، آزمایش نکرده است؟
- کدام یک از جنبه های مربوط با تجارت، به درستی پیش نمیرود؟
- اگر مشکل برطرف شده چگونه و از چه راه حلی استفاده شده است؟
- چه کارهایی میتوان انجام داد تا اطمینان لازم حاصل شود و راه حل مورد استقبال گسترده قرار گیرد؟
یک مشاور کسب و کار باید به مشتری فرصت دهد تا توصیف اولیه خود را داشته باشد و همچنین نباید آن را خیلی زود رد یا قبول کند. تصور کنید علت مسئله روحیه ضعیف و عملکرد پایین نیروی کار شناخته شده است، مشاوری که وظیفه اش رسیدگی است میبایست زمانی را صرف مطالعه علائم بدون در نظر گرفتن علت مشحص شده، نماید. از سوی دیگر، مشاوری که خیلی سریع این توصیف مشکل را رد کرده، قبل از شروع یک پروژه مشاوره مفید به آن پایان داده است.
تشخیص موثر
بالاترین ارزش مشاوران مدیریت در تخصص و تجربه آنها خلاصه شده. با این حال، ممکن است روندی که در شناخت مشکل ایجاد میشود، گاهی اوقات موجب تیرگی روابط مشاور و مشتری شود، آن هم به این دلیل که مدیران اغلب ترس از کشف موقعیت های جدید و دشوار دارند که ممکن است برای آنها سرزنش به همراه داشته باشد.
جهت تشخیص اثر بخش، بیش از بررسی فضای خارجی، تاریخچه، فناوری و اقتصاد تجارت باید به بررسی رفتار کارکنان سازمان رسیدگی کند. مشاور همچنین باید جواب به این سوال را بداند به نظر میرسد که مدیران، کدام انتخاب هایی را که انجام داده اند اشتباه بوده یا از برخی مسائل که اکنون به نظر مهم میآیند، چشم پوشی میکنند.
کلام آخر
سولی بیزینس با سال ها تجربه در زمینه مشاور کسب و کار به شما کمک میکند تا مشکلات پیشرو ربه حداقل رسانده و برای هر کدام بهترثین راه حل را پیاده کنید. اگر نیاز به مشاوره های تخصصی و راهکارهای عملی برای افزایش فروش و سود دارید، فرم مشاوره سولی بیزسنس را تکمیل نمایید تا از بهترین مشاوره کسب و کار بهره مند شوید.